Wij zijn twee jonge ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Wij zien om ons heen dat veel kinderen last hebben om te stoppen met duimen. Daarom hebben we besloten de handen ineen te slaan en op zoek te gaan naar oplossingen voor moeders en kinderen.

Voor al uw vragen kunt u ons 24/7 mailen.
Na een lange grondige speurtocht met diverse methodes zijn wij tot de conclusie gekomen dat Dr. Thumb een heel mooi product is waarmee kinderen eenvoudig duimen kunnen afleren. Zelfs de van tv bekende, supernanny Jo Frost, heeft Dr. Thumb in haar magazine opgenomen. Daarom zijn we blij en trots dat wij als reseller van Dr. Thumb het product op de Nederlandse markt mogen verkopen. Wij willen het afleren van duimen, zo eenvoudig mogelijk maken en u helpen om de duimgewoonte af te leren. Wij zijn zelf actief betrokken bij ons product. Hopelijk raakt u net zo enthousiast over Dr. Thumb. Wij horen graag uw mening en ervaring.

DrThumb Nederland
Twistvlietpad 183
8043 HZ Zwolle
E-mail: info@duimen.nl

Even voorstellen

Lydia

Binnen DrThumb zorg ik dat de communicatie op orde is en de website er goed uit ziet. Dit doe ik naast andere webshops die ik run. We zijn benieuwd naar uw ervaringen met het product.

Lydia
Lydia
Eigenaar en moeder van 2

Femke

Mijn rol ligt in het verzenden van de bestellingen en het op peil houden van de voorraad. Daarnaast onderhoud ik contact met DrThumb in Engeland.

Lydia
Lydia
Eigenaar en moeder van 2

We horen graag van je

en reageren zo snel mogelijk.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht