Veel kinderen duimen. Daar is niets vreemds aan. Sterker nog, vaak ziet het er schattig en lief uit. De meeste kinderen stoppen na twee jaar met duimzuigen. Dat is maar goed ook. Als kinderen na hun tweede nog steeds duimen, kan dit vervelende gevolgen hebben: minder goede spraakontwikkeling, geïnfecteerde duimen en scheve tanden.

Dr Thumb heeft 92% succes!

Studies hebben aangetoond dat maar liefst 92% van de kinderen dankzij DrThumb binnen 4 weken stopt met duimzuigen.
 Dr Thumb is hét middel om op een kindvriendelijke manier je kind binnen een maand te laten stoppen met duimen. DrThumb is gemaakt van materiaal waardoor het kind geen hinder ondervind tijdens het spelen en bewegen. Het is gemakkelijk om iedere hand en duim te bevestigen en is voor het kind moeilijk af te krijgen door een bandje. Studies hebben aangetoond dat maar liefst 92% van de kinderen op deze manier stopt met duimzuigen.

Het vacuüm doorbreken

Na het grote succes in Groot-Brittannië en Korea is Dr Thumb nu ook in Nederland verkrijgbaar.
 Door kleine ruimtes tussen de duim en Dr Thumb, kan er geen vacuüm getrokken worden bij het duimzuigen, waardoor het zuigen niet wordt beloond met het fijne gevoel. Doordat dit ontbreekt, zal de drang naar het duimzuigen binnen een maand verdwijnen.

 


Lotte duimt al sinds haar geboorte. Ik heb verschillende methodes geprobeerd om haar te laten stoppen met duimen maar niets werkte. Een vriendin tipte mij Dr. Thumb en eindelijk is Lotte volledig gestopt met duimen. Binnen 19 dagen, super!

Martine Tel

Moeder van Lotte

Thijs is een echte boef. Hij weet dat hij niet mag duimen maar zodra ik even niet oplet gaat zijn duim zijn mond in. Een half jaar geleden heb ik Dr. Thumb aangeschaft voor Thijs. Sinds die tijd heeft hij niet meer geduimd. Een duim voor Thijs en Dr. Thumb.

Harma Bouwman

Moeder van Thijs